Hvem er vi

Thomas (DJ KIKS) 39 år gammel: Har været i branchen i 26år, startede på værelset som 10-11 årig, med at interessere mig for anlæg, højtalere. da jeg blev konfirmeret brugte jeg mine penge på at bygge et lille mobil diskotek. det kørte jeg med 2-3 gange om måneden. ved siden af var jeg radiovært på Guldkysten FM. Da jeg blev 16år, fik jeg en prøve aften på Bar Sinatra i Frederikshavn,  ja så sluttede livet på landevejen og jeg begyndte at spille på klub. jeg har spillet på Bar Sinatra, Restaurant Godfaghter, Ritz, Fregatten, Frederikshavner kroen, Jungle bar og Unique i Frederikshavn i årene 1996 til 2010, hvor jeg side løbende har spillet på Over uret i jomfru ane gade Aalborg, Hanstholm kro (diskotek Pattaya), pink Caddilac i Middelfart, diskotek Ludvig i Hobro. Så blev det mobil diskotek igen, har nok spillet 40-50 jobs igennem  tiden for mobil diskotek Alpha Power. så blev det en pause fra musikken, indtil jeg i 2018 blev med ejer af Bamses pub i Østervrå,  så er der kommet gang i musikken igen. og nu  jeg så sprunget ud i Festsupport.dk. 🍻🎶🎧🎤

DJ KIKS : 80'ere, 90'ere, 00'ere, Sing´a´long, Mainstream