Hvem er vi :

Thomas (DJ KIKS) 41 år : Har været i branchen i 28år, startede på værelset som 10-11 årig, med at interessere mig for anlæg, højtalere. da jeg blev 13 år og konfirmeret brugte jeg mine penge på at bygge et lille mobil diskotek (Mobil diskotek Starlight). Det kørte jeg med 2-3 gange om måneden. ved siden af var jeg radiovært på Guldkysten FM. Da jeg blev 16år, fik jeg en prøve aften på Bar Sinatra i Frederikshavn,  ja så sluttede livet på landevejen og jeg begyndte at spille på klub. jeg har spillet på Bar Sinatra, Restaurant Godfaghter, Ritz, Fregatten, Frederikshavner kroen, Jungle bar og Unique i Frederikshavn i årene 1996 til 2010, hvor jeg side løbende har spillet på Over uret i jomfru ane gade Aalborg, Hanstholm kro (diskotek Pattaya), pink Caddilac i Middelfart, diskotek Ludvig i Hobro. Så blev det mobil diskotek igen, har nok spillet 40-50 jobs igennem  tiden for mobil diskotek Alpha Power. så blev det en pause fra musikken, indtil jeg i 2018 blev med ejer af Bamses pub i Østervrå,  så er der kommet gang i musikken igen. og nu  jeg så sprunget ud i Festsupport.dk. 🍻🎶🎧🎤

DJ KIKS : 80'ere, 90'ere, 00'ere, Sing´a´long, Mainstream. 

Jimmi (Fætter Jimmi) 32 år : Har været i branchen i 11 år. Jimmi har bagrund som Mobil Dj, og han ejer (Mobil diskotek Boom Light). han har spillet til et utal af store hal fester, fødselsdage, bryllupper. Jimmi er Freelance Dj hos Festsupport.dk

DJ FÆTTER JIMMI : Sing´a´long, Mainstream.

Lars: Lars Krebs Henrichsen Ask DJ Krebs, han har været Dj siden 2004.

i 2016 blev han fuldtids dj og har levet af det lige siden.
Dj Krebs spiller rundt om i landet som Dj på både små og store steder.
Han har det bedst, når han vender skiver - med fingeren på pulsen. Holder han gang i sit publikum med musikken.

Det betyder ingenting om der er 50 eller 1000 gæster, han leverer samme høje standard. Han er god til at aflæse, hvad folk vil høre og spiller med et pift af noget anderledes, for at give folk en oplevelse.
Hans spillestil er hovedsageligt, Lounges, Deep House, og house, Club Classic, Mainstream, r&b, men han spiller gerne et nummer fra 80'erne, eller 90'erne, hvis folk skal i rette stemning.
Han har en kærlighed til musikken, og kan godt lide den gode stemning det kan skabe. Lars er freelance Dj hos fesysupport.dk

DJ KREBS : Lounges, Deep House, og house, Club Classic, Mainstream, r&b 

Mikkel (Lærlingen) 18år : Er vores nye lærling, Mikkel er ved at blive oplært i at spille, og det klarer han rigtig godt, han er på vej til at blive en god Dj. 

DJ BORREGAARD : Lidt af alt (Oplæring)